Usamos cookies para mejorar la experiencia del usuario, analizar el tráfico y mostrar anuncios relevantes.
Detalles Aceptar
Introducir posición

Salario: Administrativo De Tesorería en Girona

Reciba información estadística por correo

Salario: Administrativo De Tesorería en Girona

4 787 € Salario promedio mensual

El nivel del salario promedio en los últimos 12 meses: "Administrativo De Tesorería en Girona"

Moneda: EUR USD Año: 2024
El gistograma muestra el cambio del nivel de salarios promedios de profesión de Administrativo De Tesorería en Girona.

Vacantes recomendadas

Farmacèutic/a adjunt/a
Farmàcia Meritxell Roura i Casellas, Carrer de Barris i Buixó, Palafrugell, Girona
Tasques pròpies de farmacèutic/a adjunt/a. Lideratge i gestió de l'equip. Atenció farmacèutica, gestió de compres i farmaserveis.Som una farmàcia dinàmica amb alta presència de productes naturals, nutrició, dermocosmètica i ortopèdia.Especialites en alimentació infantil.
PSICÒLEG/A
Empresa Sector Salut, Girona
Dinamitzar les sessions d'1h setmanal, fer seguiment, elaboració de memòries anuals. Experiència 3 mesos. Es valorarà experiència en dinàmica de grups i atenció a la gent gran. Disponibilitat de vehicle, Disponibilitat per viatjar, Permisos de conduir: b. català (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional)
CAP D'OBRA - APARELLADOR/A - ARQUITECTE/A TÈCNIC/A
FUSTECH PB, SL, Girona
Les funcions a portar terme consistiran en:Assumir totes les fases d'obra, des de la documentació inicial fins l'entrega de claus. Sol·licitar els pressupostos d'industrials. Gestió de compres i proveïdors.Planificació de l'execució.Coordinació d'equips de treball a l'obra. Mantenir comunicació fluida amb el client i l'oficina tècnica.Imprescindible experiència prèvia. Experiència 5 anys. Imprescindible experiència prèvia en direcció d'obres Disponibilitat de vehicle, Permisos de conduir: b. català (parlat superior, escrit superior)
CUINER/A
Oficina de Treball del SOC, Alp, Girona
FUNCIONS: recepció, control i emmagatzematge de mercaderies. Elaboració de menús i registre de traçabilitat. Control de derivacions d'al·lèrgies, intoleràncies i incidències alimentàries. Neteja, control i registres sanitaris Experiència 6 mesos. CUINER/A
AJUDANT/A DE CAMBRER/A
Servei d'Ocupació Municipal, Santa Cristina D'Aro, Girona
Les pròpies del lloc de treball. Experiència 1 mesos. Mínima experiència. català (parlat superior, escrit mitjà), espanyol (parlat superior, escrit mitjà)
CAMBRER/A
Camping La Gaviota, S.L., Sant Pere Pescador, Girona
Prendre les comandes dels comensalsServir beguda i menjarReposar el material i atendre proveïdors.Gestionar reserves.Netejar els utensilis, maquinària i mobiliariPreparar les taules i mantenir l'ordre Experiència 2 anys. Persones amb experiència prèvia al sector d'hosteleria, tant dins a barra com a fora per atendre i servir al client. Habilitats de servei al client, paciència i tacte. Ser una persona eficaç i resolutiva, fins i tot quan es treballa sota pressió personal. Disponibilitat de vehicle, Permisos de conduir: b. anglès (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat), alemany (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)
MECÀNIC/A
Ajuntament de Palafrugell - IPEP, Palafrugell, Girona
Les pròpies d'un mecànic/a. Competències / coneixements: Coneixements de mecànica de l´automòvil nivell FP1 o FP2
COCTELER/A
Ajuntament de Palafrugell - IPEP, Begur, Girona
Servir còctels als clients a la piscina. Experiència 2 anys. Experiència de 2 anys.. Competències / coneixements: Idiomes Disposar de vehicle per arribar al lloc de treball Disponibilitat de vehicle. anglès (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)
CAMBRER/A
Ajuntament de Palafrugell - IPEP, Palafrugell, Girona
Les tasques pròpies de cambrer/a com demanar comanda, responsable de taules, servir begudes i menjar. Experiència 1 anys. Idiomes castellà, català i un minim de francès i anglès.Experiència mínima d'un any, bona presència i ganes de treballar. Imprescindible vehicle propi per arribar al lloc de treball. Permisos de conduir: b
287_38 COMERCIAL AGENTE DE SEGUROS EXCLUSIVO/A
Ocaso, Palamós, Girona
Plan de Incentivos.óptimos ingresos inmediatos.Contamos con uno de los mejores sistemas de comisiones del Sector..- Planes de Formación específicos.te preparamos para ser un Agente Profesional y si quieres para desarrollar dentro de esta actividad distintos aspectos....*Tutorización y seguimiento.tendrás asignado un tutor que te guiará y acompañará a las visitas comerciales..*Carrera Profesional.promoción real de mejora profesional con oportunidades para avanzar hacia varias figuras de mayor nivel..*Apoyo gestión comercial.apoyo continuo en captación de clientes con acciones de marketing.Experiencia.No se requiere Idiomas.Español – Avanzado Jornada.Completa Inicio.Incorporación inmediata Sobre Ocaso.Los 100 años de servicio para responder a la confianza de nuestros Clientes, han convertido a OCASO en una de las empresas líderes del sector asegurador en España y una de las compañías de seguros más valoradas