Introducir posición

Salario: Pedagogia en España

Reciba información estadística por correo

Salario: Pedagogia en España

20 000 € Salario promedio mensual

El nivel del salario promedio en los últimos 12 meses: "Pedagogia en España"

Moneda: EUR USD Año: 2020
El gistograma muestra el cambio del nivel de salarios promedios de profesión de Pedagogia en España.

La distribución de la oferta de trabajo "Pedagogia" por regiones España

Moneda: EUR
Como se puede ver en el gráfico, en España el mayor número de ofertas actuales de profesión de Pedagogia está en Cataluña. En segundo lugar en Comunidad Valenciana, y en tercero en Comunidad de Madrid.

Clasificación de las ofertas de trabajo similares por el nivel de los salarios en España

Moneda: EUR
Entre las profesiones similares en España se considera como la mejor pagada la de Albañilería. Según nuestro sitio web, el salario promedio es 79767 eur. En segundo lugar está Gerente Concesionario con un sueldo de 60000 eur, y en el tercero Trader con un sueldo de 56000 eur.

Vacantes recomendadas

TÈCNIC/A ORIENTACIÓ I INTERMEDIACIÓ LABORAL
Fundació Intermedia, Tarragona
Fundació Intermedia cerca Tècnic/a en Orientació i Intermediació Laboral per programes d'orientació dels punts d'actuació de Tarragona i Reus Funcions: Informació, orientació, inserció i acompanyament en el procés formatiu i de desenvolupament de competències transversals amb col.lectiu vulnerable. Atenció individual i dinamització de grups i tècniques d'acció tutorial. Diagnòstic psicosocial, definició del pla d'acció, programació d'accions definint accions i temporalitzacions, elaboració d'informes i control documental.Prospecció de teixit empresarial, cercar acords de col.laboració i establir sinèrgies amb les empreses, informar sobre el mercat laboral als/les usuàris/es, gestionar ofertes de feina i la documentació pertinent (establerta en la gestió d'ofertes) i la tramesa de dades de caràcter personal. Per participar en el procés de selecció els/les candidats/es, hauran dedisposar de:- Titulació universitària de l'àrea social: Psicologia, Pedagogia, Psicopedagogia, Educació Social, Treball Social o similar.- Experiència mínima 1-2 anys en tasques d'orientació i intermediació laboral amb col.lectius vulnerables (valorable, intervenció amb persones privades de llibertat)- Permís B i vehicle propi- Català i castellà: Parlat i escrit correctament Condicions laborals:Lloc de treball: Punts d'actuació Tarragona i ReusHorari: De dilluns a divendres, 5 matins i 2-3 tardes (38,5h setmanals).Sou: 1719,94 euros brut/mes per 12 pagues. Per participar en el procés de selecció els/les candidats/es, hauran dedisposar de:- Titulació universitària de l'àrea social: Psicologia, Pedagogia, Psicopedagogia, Educació Social, Treball Social o similar.- Experiència mínima 1-2 anys en tasques d'orientació i intermediació laboral amb col.lectius vulnerables (valorable, intervenció amb persones privades de llibertat)- Permís B i vehicle propi- Català i castellà: Parlat i escrit correctament No es demana disponibilitat per viatjar. Sí és necesari vehicle propi.
TÈCNIC/A DE PROJECTES (GARANTIA JUVENIL).
Formació, Inserció, Mediació i Suport a les Famílies.Gentis té com a objectiu la millora de la qualitat de vida de les persones a través d’incidir en la seva carrera professional – inserció i formació –, en la seva situació emocional i familiar, i conduint processos de mediació i atenció psicològica.Descripció de l'oferta Oferta laboral sotmesa a la concessió de la subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.    Cerquem jove inscrit/ a a l Programa de Garantia Juvenil amb Grau Universitari en Pedagogia, Psicopedagogia, Sociologia,  Psicologia o qualsevol altre titulació vinculada a l'àmbit social  per donar suport en la redacció, preparació i confecció de les memòries de subvenció i licitació de l'entitat i augmentar la qualitat tècnica d’aquestes a la oficina central de Girona   S'ofereix.Contracte en pràctiques temporal (6 mesos) al 100% de la jornada.Incorporació: 15 de desembre del .  Requisits Grau Universitari en Pedagogia, Psicopedagogia, Sociologia  o  Psicologia  o qualsevol altre titulació vinculada a l'àmbit social.  Estar inscrit/a en ACTIU en el Programa de Garantia Juvenil (imprescindible) Estar inscrit/a com a demandants d'ocupació no-ocupats (Dono).Domini del català, tant parlat com escrit.Domini d'eines informàtiques bàsiques (paquet office)
TÈCNIC/A ORIENTACIÓ LABORAL - SALT
Fundació Intermedia, Salt, Girona
Les funcions del Tècnic/a d'Orientació Laboral seran:Informació, orientació i acompanyament en el procés formatiu i d'inserció del col.lectiu en risc d'exclusió social. Atenció individual, grupal i dinamització de grups i tècniques d'acció tutorial. Diagnòstic psicosocial, definició del pla d'acció, programació d'accions definint accions i temporalitzacions, elaboració d'informes i control documental.Per participar en el procés de selecció els/les candidats/es, hauran de disposar de:- Titulació universitària: Psicologia, Pedagogia, Psicopedagogia, Educació Social, Treball Social o similar.- Experiència mínima d'un any en les tasques descrites i amb el col.lectiu a atendre. Valorable: coneixement d'aplicatius i programes específics del sector de la inserció sociolaboral.Condicions laborals:Lloc de treball: SaltContracte per obra i servei (fins el 30/04/2021)Horari: 5 matins i 2 tardes (38,5h setmanals).Sou: 1950 euros brut/mes per 12 pagues. Les funcions del Tècnic/a d'Orientació Laboral seran:Informació, orientació i acompanyament en el procés formatiu i d'inserció del col.lectiu en risc d'exclusió social. Atenció individual, grupal i dinamització de grups i tècniques d'acció tutorial. Diagnòstic psicosocial, definició del pla d'acció, programació d'accions definint accions i temporalitzacions, elaboració d'informes i control documental.Per participar en el procés de selecció els/les candidats/es, hauran de disposar de:- Titulació universitària: Psicologia, Pedagogia, Psicopedagogia, Educació Social, Treball Social o similar.- Experiència mínima d'un any en les tasques descrites i amb el col.lectiu a atendre. Valorable: coneixement d'aplicatius i programes específics del sector de la inserció sociolaboral.Condicions laborals:Lloc de treball: SaltContracte per obra i servei (fins el 30/04/2021)Horari: 5 matins i 2 tardes (38,5h setmanals).Sou: 1950 euros brut/mes per 12 pagues. No es demana disponibilitat per viatjar. No és necesari vehicle propi.
Maestros de educación primaria, en general
SERVEF, Valencia
Datos:Datos Adicionales:PROFESSOR O PROFESSORA DE REFOÇ ESCOLAR DE PRIMARIA I SECUNDARIA.#HORARIDE DILLUNS A DIVENDRES DE 17.30 A 18.45#REQUISIT: DIPLOMATURA MAGISTERI OGRAU, AIXÍ COM TAMBÉ DIPLOMATS O GRAU DE PSICOLOGIA, PEDAGOGIA ITITULACIONS RELACIONADES AMB L'AMBIT EDUCATIU, AMB EXPERIENCIA EN LAREALITZACIÓ DE CLASSES DE REFORÇ, TAMBÉ PODEN PRESENTAR AQUELLSESTUDIANTS QUE ESTIGUEN EN L'ULTIM CURS DE LA CARRERA.Datos de Contacto:Si está inscrito en LABORA, tiene que dirigirse al portal Punt LABORA(https://puntlabora.gva.es/puntlabora?app=ofertas-consultar&cod1=557531&cod2=0&t=EMP&lang=es).Si reside fuera de la Comunidad Valenciana, puede postularse enviando su currículo al correoelectrónico cse_xativa_ofertas@gva.es especificando en el correo su número de DNI/NIE y el númerode la oferta 557531-0 como referencia.
Educador/a per taller de parentalitat positiva i accions de suport i orientació a les famílies (Figu
Fundació Pere Tarrés, Girona
Des de la Fundació Pere Tarrés cerquem un/a educador/a per impartir un taller de Parentalitat positiva, i Accions de suport i orientació a famílies en situació de vulnerabilitat en un centre escolar situat a Figueres. El taller està dividit en 4 sessions de 1 hora per sessió + 2h de preparació, previst que comenci al gener.Al taller és treballarà:El vincle afectiu: Les mostres d'afectes i els relacions saludables per a què els infants és sentin estimats i acceptatsLa gestió dels Límits i el Diàleg: establir Pautes clares que facilitin la convivència i ajuden a establir rutines i responsabilitats adaptades a les edats.Compartir temps en família: Passar-ho bé en família ENS ajuda a Enfortir el vincle afectiu.Acompanyar a l'aprenentatge: Valorar el seu esforç, les seves capacitats i establir Hàbits i rutines per a la Millora de seu èxit educatiu i emocional.Cerquem a una persona amb experiència en intervenció socioeducativa: infància i família en situació de vulnerabilitat, impartint xerrades o tallers adreçats a famílies o treballi a Espais Familiars ...Grau, diplomatura o Llicenciatura en educació social, psicologia, pedagogia ...Valorable formació en parentalitat positiva i orientació familiar.Experiència impartint formacions adreçades a famílies.Experiència en intervenció socioeducativa amb infància i famílies en situació de Vulnerabilitat.Bon nivell de català.Disposar Certificat Negatiu de Delictes.
Tècnic/a Orientació i Intermediació Laboral - BCN
Fundació Intermedia, BARCELONA
Oferir als i les joves un itinerari que possibiliti la construcció del seu projecte vital. Aquest itinerari passa per tenir les habilitats socials i relacionals necessàries per ser persones amb dimensió social i comunitària, i passa també per trobar els mitjans que permetin una vida amb dignitat.Trobar articulacions jurídiques que permetin als joves sense permís de treball el coneixement dels entorns productius, tot ampliant i aprofundint amb l’estudi jurídic ja iniciat que busca, entre altres, trobar solucions per estar a l’empresa el temps suficient per provar-se en entorns productius, via processos d’aproximació al mercat de treball, pràctiques i possible tramitació d’oferta de treball.Definir procediments de diàleg propositius amb el món empresarial per generar oportunitats laborals als i les joves. Aquests espais han de permetre també ajudar a definir els criteris de formació previs.Definir procediments per facilitar tant al/la jove com a l’empresa les passes administratives. Per participar en el procés de selecció els/les candidats/es, hauran dedisposar de:- Titulació universitària de l'àrea social: Psicologia, Pedagogia, Psicopedagogia, Educació Social, Treball Social o similar.- Disposar de més de 2-3 anys d’experiència en el treball amb joves vulnerables per la seva circunstància respecte a la documentació i habitacional i amb la intermediació amb empreses. Es valora molt positivament la realització de voluntariat i o vinculació anterior amb el tercer sector.- Català i castellà: Parlat i escrit correctament Condicions laborals:Lloc de treball: BarcelonaContracte: Obra i serveiDurada estiamada contracte: Febrer-desembre 2021Horari: De dilluns a divendres (30h. setmanals).Sou: 1741,78 euros brut/mes per 12 pagues (salari corresponent a 30h setmanals).Detall de les funcions del treball Oferir als i les joves un itinerari que possibiliti la construcció del seu projecte vital. Aquest itinerari passa per tenir les habilitats socials i relacionals necessàries per ser persones amb dimensió social i comunitària, i passa també per trobar els mitjans que permetin una vida amb dignitat.Trobar articulacions jurídiques que permetin als joves sense permís de treball el coneixement dels entorns productius, tot ampliant i aprofundint amb l’estudi jurídic ja iniciat que busca, entre altres, trobar solucions per estar a l’empresa el temps suficient per provar-se en entorns productius, via processos d’aproximació al mercat de treball, pràctiques i possible tramitació d’oferta de treball.Definir procediments de diàleg propositius amb el món empresarial per generar oportunitats laborals als i les joves. Aquests espais han de permetre també ajudar a definir els criteris de formació previs.Definir procediments per facilitar tant al/la jove com a l’empresa les passes administratives. Detall de l'experiència requerida - Titulació universitària de l'àrea social: Psicologia, Pedagogia, Psicopedagogia, Educació Social, Treball Social o similar.- Disposar de més de 2-3 anys d’experiència en el treball amb joves vulnerables per la seva circunstància respecte a la documentació i habitacional i amb la intermediació amb empreses. Es valora molt positivament la realització de voluntariat i o vinculació anterior amb el tercer sector.- Català i castellà: Parlat i escrit correctament
Coordinador/a de projectes - Barcelona
Fundació Intermedia, BARCELONA
Funcions:Gestió de diferents equips del territori de Sant Marti.Assegurar i treballar processos de seguiment i millora dels projcetesFluidesa en adaptar projectes a les necessitats emergents i aconseguir recursos per a desenvolupar-los i créixer (subvencions, licitacions i fundraising)Reunions amb responsables i Direcció.Treball amb equip de comunicació i fundraising. Assegurar el correcte desenvolupament de les alumnes de pràctiques, voluntàries, etc als serveisAnàlisis dels objectius anuals, necessitat sformatives, DAFO, etc. Per particiipar en el procés de selecció, és imprescindible disposar de:- Titulació/Grau de l'àrea social (Psicologia, Pedagogia, Educació Social o similar).- Experiència en gestió d'equips, en el sector social i en el treball per projectes (preferiblement dintre de l'àrea inclusió).- Català/Castellà: parlat i escrit correctament.- Domini de l'ofimàtica.Molt valorable formació en gestió i contenció emocional així com en eines de mediació i negociació.Cerquem un professional amb consolidació de les competències de: lideratge d'equips, gestió emocional, orientació a resultats/impacte, capacitat de crear aliances, capacitat de treballar per projectes, visió estratègica, planificació i organizació. Mentalitat emprenedora. Flexibilitat i adaptació als canvis. Condicions laborals:Lloc de treball: BarcelonaContracte: IndefinitJornada: 35h setmanalsHorari: De dilluns a divendres amb disponibilitat de matins i poder treballar algunes tardes.Salari: 1.579,52€/brut/mes per 14 pagues.Detall de les funcions del treball Gestió de diferents equips del territori de Sant Marti.Assegurar i treballar processos de seguiment i millora dels projcetesFluidesa en adaptar projectes a les necessitats emergents i aconseguir recursos per a desenvolupar-los i créixer (subvencions, licitacions i fundraising)Reunions amb responsables i Direcció.Treball amb equip de comunicació i fundraising. Assegurar el correcte desenvolupament de les alumnes de pràctiques, voluntàries, etc als serveisAnàlisis dels objectius anuals, necessitat sformatives, DAFO, etc. Detall de l'experiència requerida Per particiipar en el procés de selecció, és imprescindible disposar de:- Titulació/Grau de l'àrea social (Psicologia, Pedagogia, Educació Social o similar).- Experiència en gestió d'equips, en el sector social i en el treball per projectes (preferiblement dintre de l'àrea inclusió).- Català/Castellà: parlat i escrit correctament.- Domini de l'ofimàtica.Molt valorable formació en gestió i contenció emocional així com en eines de mediació i negociació.Cerquem un professional amb consolidació de les competències de: lideratge d'equips, gestió emocional, orientació a resultats/impacte, capacitat de crear aliances, capacitat de treballar per projectes, visió estratègica, planificació i organizació. Mentalitat emprenedora. Flexibilitat i adaptació als canvis.
Educador/a pel servei lerni a badalona
Casal dels Infants, acció social als barris, Barcelona
Competències:Competència en la direcció i el lideratge de l?equip contractat, voluntariat i alumes en pràctiques.Capacitat de dissenyar, planificar, realitzar i avaluar projectes socioeducatiusCapacitat per elaborar, aplicar i avaluar plans de treball (individual i grupal) en la intervenció socioeducativa acord amb les necessitats detectades.Capacitat de coordinació i treball en xarxa amb serveis, projectes i recursos tant de l?entitat com amb les xarxes locals dels territoris.Dinamisme i autonomia.Competències digitals.Feina:Elaboració, aplicació i avaluació de processos socioeducatius amb famílies i infants en situació de vulnerabilitat i/o risc social, tant individuals com grupals.Realització d?activitats en l?aprenentatge de TIC en espais compartits en famílies i adults.Direcció, realització i supervisió de la programació i de les accions educatives grupals tant amb infants com amb adults.Coordinació d?equip educatiu (contractat, voluntariat i pràctiques).Contracte temporal d'obra i serveiHorari de 18h/setmanalsPerfil/RequisitosExperiència:Mínim 1 any d?experiència.Experiència en intervenció amb famílies en desavantatge social.Experiència en el treball d?habilitats i competències socioeducatives a través de processos grupals i individuals.Domini de les TIC i xarxes socials a nivell usuari.Domini de la llengua catalana (equivalent a nivell C)Formació:Titulació universitària en Educació Social, Treball Social, Magisteri, Pedagogia, Psicopedagogia o altres estudis equivalents del camp social.Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipoNivel EmpleadoTipo de contrato Media jornadaDuración Sin especificarSalario Menos de 12.000 ? bruto/anualEstudios mínimos LicenciadoExperiencia mínima Al menos 1 añoFecha de inicio 13/01/2021Nº de vacantes 1
E035
Ajuntament de Girona - Servei Municipal d'Ocupació, Girona
Fundació selecciona Educador/a per a intervenció directa en una UEC.Tasques:Atenció individualitzada i acompanyament educatiu i emocional.Elaboració de material didàctic de les diferents matèries i programació de les mateixes.Participar activament de les reunions d'equip realitzant valoracions dels alumnes així com d'aspectes organitzatius del projecte.Atenció directa i referent del grup durant els tallers com assignatures instrumentals.Transport escolar d'anada i tornada a la UEC PNO.Coordinar-se i complementar la tasca de l'equip educatiu del servei i amb direcció.Portar a terme les gestions pròpies del servei en relació als joves (redactar informes, seguiment educatiu, entre d'altres.S'ofereix:Jornada completa de dilluns a divendres de 08:30 a 16:30h (orientatiu).Contracte temporal.Requisits:Experiència de 2 anys en intervenció directa amb joves.Formació en Pedagogia, Educació Social, Psicopedagogia, Psicologia.Català i Castellà.Carnet B i cotxe propi.
EDUCADOR/ A AMBIENTAL (FRANCÈS)
LAVOLA 1981, SA, BARCELONA
Busquem una persona extravertida i dinàmica, amb capacitat per a la divulgació i la transmissió del coneixement, amb caràcter obert i facilitat pel treball en equip, amb experiència en el camp de l'animació sociocultural i el temps lliure, responsable i amb flexibilitat horària per a la dinamització de diferents programes educatius al Barcelonès.Portaràs a terme la dinamització d’un programa d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Àrea Metropolitana amb l’objectiu d’estendre la cultura de la sostenibilitat.Detall de les funcions del treball Responsabilitats:Entre les teves responsabilitats destaquen:•Realització d’activitats i tallers mediambientals (xerrades, debats ciutadans, cursos, sortides, visites temàtiques, jocs i activitats de lleure) •Preparació i facilitació als visitants del material documental•Rebuda del grup, desenvolupament de l’activitat i comiat•Avaluació de les activitats desenvolupades•Control de l’estoc de materials fungibles necessaris per desenvolupar les activitats•Lliurament de l’enquesta de valoració al grup i avaluació de les activitats desenvolupades•Comunicació i gestió d’incidències•Assistència a les reunions de coordinació interna Detall de l'experiència requerida Requisits: ¿Grau en ciències ambientals, biologia, pedagogia o similar¿Màster vesant científica o pedagògica¿Imprescindible domini i certificació en català (C1) i en francès (B2) ¿Residència a l’Àrea Metropolitana Detall d'altres beneficis Oferim:¿Formar part d’una organització compromesa amb el medi ambient i que vetlla per fer del món un lloc més sostenible¿Bon ambient de treball¿Incorporació: immediata (26/01/2021)¿Llocs de treball: 1 educadora ambiental¿Hores setmanals: 16h (ampliable a partir del maig)¿Jornada: de dilluns a divendres de 10h a 14h (excepcionalment es podrà treballar en cap de setmana o algun dia festiu)¿Durada del contracte: tot un curs escolar, fins el 22 de juny de 2021 aproximadament¿Ubicació del lloc de treball: Barcelona (Àrea Metropolitana)