Usamos cookies para mejorar la experiencia del usuario, analizar el tráfico y mostrar anuncios relevantes.
Detalles Aceptar
Introducir posición

Salario: Producción De Cine en Girona

Reciba información estadística por correo

Salario: Producción De Cine en Girona

24 000 € Salario promedio mensual

El nivel del salario promedio en los últimos 12 meses: "Producción De Cine en Girona"

Moneda: EUR USD Año: 2024
El gistograma muestra el cambio del nivel de salarios promedios de profesión de Producción De Cine en Girona.

Vacantes recomendadas

OPERARI/A DE PRODUCCIÓ (H/M/X)
, Riudellots de la Selva, Girona
¿Tens experiència com operari/a de producció?A Manpower estem buscant operaris i operaries per treballar a una empresa del sector químic ubicada a Riudellots de la Selva.Les teves funcions seran:- Alimentar la maquinaria de les matèries primeres segons les indicacions de d'empresa.- Realitzar tasques de control de qualitat durant el procés productiu.- Ajustar la màquina envasadora.- Controlar els pesos corresponents de la màquina envasadora.- El producte acabat.- Mantenir l'orde i la neteja del lloc de treball.- Fer ús del transpalet elèctric i manual així com de la carretilla elevadora.Requisits:- Comptar amb experiència similar.- Tenir el carnet de carretoner en vigor i experiència.- Tenir formació d'Educació Secundària Obligatòria.S'ofereix:- Contracte temporal inicial amb posterior possibilitat d'incorporació per empresa.Horari:De dilluns a dissabte torns rotatius Mati, Tarda i Nit. Sou: 11,16 €/bruts l'hora.
OPERARI/A DE PRODUCCIÓ (AMB CERTIFICAT DE DISCAPACITAT)
EUROFIRMS, Amer, Girona
La persona seleccionada realitzará les següents funcions:- Manipulació química seguint els protocols sanitaris.- Esterilització de material.- Ordre i neteja de l'espai de treball.- Entre altres tasques propies del lloc de feina. Experiència 1 anys. - Imprescindible certificat d'incapacitat i/o discapacitat igual o superior al 33%.- Experiència mínima demostrable.- Busquem a una persona responsable i organitzada.- Valorable residència propera al lloc de feina. Permisos de conduir: b. català (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat), espanyol (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)
OPERARI DE PRODUCCIÓ FARMACÈUTICA (H/D)
AXXON SELECTING ETT, S.L., Girona
AXXON selecciona OPERARI/A DE PRODUCCIÓ DE VACUNES per a empresa farmacèutica ubicada a la comarca de La Selva.FUNCIONS.- Preparar material, netejar i esterilitzar recipients, descàrrega de liofilitzadors, encapsulat de recipients de vacunes, realitzar controls de procés i presa de mostres.- Assegurar el compliment de les Normes de Correcta Fabricació (NCF).- Col·laborar a la formació de personal.- Vetllar pel correcte manteniment i neteja de les sales, així com dels equips involucrats a les produccions.EXPERIÈNCIA.- Valorable CFGM o estudis de Batxillerat.- Imprescindible persona curosa i organitzada.- Disposar de vehicle propi.S'OFEREIX.- Contractació 3 mesos Treball Temporal + Incorporació empresa.- Formació contínua.- Formar part d'empresa multinacional, en plena expansió.- Ambient multicultural, obert a noves idees.- Torns rotatius M/T (De dilluns a divendres + 1 dissabte i 1 diumenge al mes).Axxon es una empresa de trabajo temporal y selección de personal que trabaja para conectar a los candidatos/as y empresas que verdaderamente encajan.Generamos conexiones que terminan en relaciones laborales valiosas para que tanto tú como la empresa sigáis creciendo.¿Encajas con la descripción? No lo pienses más y pasa a formar parte de la comunidad de Axxon Jobbers.
OPERARI/A PRODUCCIÓ
ACEBSA, Girona
A ACEBSA som una empresa nascuda a Girona, amb un recorregut de 75 anys dins del sector químic, i amb producte de referència a nivell internacional. Ens trobem en fase de creixement de la nostra planta ubicada a Riudellots de la Selva, per això estem seleccionant; persones per l'àrea de producció. Funcions: Aprovisionament en màquina, de bobines segons programa de fabricació.Aprovisionament de cistelles, retirada i colocació.Trasllat de palets de màquina complerts a la zona d'enmagatzamatge.Omplir partes de fabricacióRegistre de paràmetres de fil esmaltat en el procés de produccióDetectar defectes i anomalies de producte. Oferim:Incorporació a un projecte sòlid i amb creixement, pla de formació a càrrec de l’empresa.Posició EstableHorari Torns rotatius de procés continu, Matí 06:00 – 14:00 / Tarda 14:00 – 22:00 / Nit 22:00 a 06:00Interessant paquet retributiu consta de salari base per sobre de conveni, més plus per torns, nocturnitat i diferents beneficis addicionals.
Operari/a de magatzem i producció 87e90b36 Olot (Girona)
Adecco, Olot, Girona
Tagrada el món de la producció i busques una oportunitat laboral de creixement? Tens experiència com a operari/a de producció en el sector càrnic? Tagradaria adquirir noves responsabilitats i dur el teu propi equip? Resideixes a Osona o la Garrotxa?La teva veu interna ha respost a totes aquestes preguntes un SI ROTUND?Quedat!! Aquesta oferta té molt per tu!Funcions:- Seguiment de la producció, supervisió i control de la línia.- Control destocs en magatzem.- Gestió de comandes i preparació dels espais.- Supervisió i preparació dequip de línies.- Distribució de productes al magatzem.Si tinquieta el lideratge i busques un projecte de futur amb creixement i on puguis anar pujant desglaons, aquesta oferta esta feta per tu!!!Apuntat, testàvem esperant!!!RequisitosRequeriments:- Carnet de Cotxe.- Preferible carnet de toro: Retràctil o Frontal en vigor.Se ofreceTindràs:- Contracte indefinit directe per empresa.- Horaris rotatius Mati, Tarda i Nit cada dues setmanes. Amb possibilitats de tenir una jornada fixe.- Pla de carrera, entre 2 i 3 anys encarregat dequip.- Beneficis socials diversos.- Projecte enriquidor amb creixement de futur.