Usamos cookies para mejorar la experiencia del usuario, analizar el tráfico y mostrar anuncios relevantes.
Detalles Aceptar
Introducir posición

Salario: Comercial Ventas en Girona

Reciba información estadística por correo
Desafortunadamente, no hay estadísticas para esta solicitud. Intente cambiar su posición o región.

Найдите подходящую статистику

Mostrar más

Vacantes recomendadas

COMERCIAL NACIONAL
LHH, Girona
Des de  #LHH Recruitment Solutions  - Girona, buscamos un perfil  COMERCIAL NACIONAL para una importante empresa de Girona.En dependencia de el/la Director/a General esta posición tendrá las siguientes funciones.Estrategia Comercial.Implantación de la estrategia comercial de la empresa.Búsqueda y selección de nuevas oportunidades.Seguimiento de la evolución Comercial.Desarrollo de Negocio.Promoción, comercialización y fidelización de la cartera de clientes.Búsqueda activa y captación de nuevos clientes.Gestión de las redes sociales.Gestión de Prescriptores.Fidelización de los prescriptores para lograr un incremento de las ventas.Prospección activa de nuevos prescriptores.Requisitos Experiencia previa en Comercio Exterior.Experiencia de al menos 3 años desarrollando funciones comerciales.Persona con iniciativa, capacidad de negociación y flexible.Perfil resolutivo, habilidades de comunicación, alta orientación al cliente y a objetivos, escucha activa y empatía.Beneficios Oportunidad de participar en empresa en pleno crecimiento Plan de carrera y crecimiento a nivel profesional.Teletrabajo Salario de € + Variables Si lo prefieres, me puedes enviar tu CV actualizado a
COMERCIAL AMB HABILITATS ADMINISTRATIVES PER A IMMOBILIÀRIA
Immo Vogt & Marin, Girona
Ets un apassionat de les vendes, t'encanta el sector immobiliari i a més tens habilitats administratives excepcionals? Aquesta és la teva oportunitat! Estem buscant un/a Comercial amb habilitats administratives per unir-se al nostre equip.Requisits:- Habilitats excepcionals de comunicació i negociació.- Capacitat per treballar de forma autònoma i en equip.- Orientació a resultats i capacitat per assolir objectius de venda.- Habilitats administratives sòlides, incloent maneig de documents, organització i seguiment de processos.Responsabilitats:- Prospecció de clients potencials i seguiment de leads.- Realització de visites a propietats i assessorament a clients.- Negociació de condicions de venda.- Gestió administrativa d'expedients de venda.Oferim:- Contracte a temps complet (40 hores setmanals).- Oportunitat de formar part d'una empresa líder en el sector immobiliari.- Ambient de treball dinàmic i col·laboratiu.- Paquet de remuneració atractiu, incloent salari base més comissions per vendes.- Possibilitat de creixement professional i desenvolupament dins de l'empresa.
COMERCIAL B2B
Talent Services, Girona
Empresa amb 14 anys d'experiència en el sector de la cosmètica i a l'avantguarda de les últimes novetats del mercat, la qual ofereix als seus clients passió, professionalitat i esforç per aconseguir la màxima satisfacció. Selecciona per la seva seu central, ubicada a la rodalia de Girona un/a:COMERCIAL B2BBusquem un perfil que pugui liderar i gestionar les vendes B2B. Com a comercial, la persona seleccionada s’encarregarà de: Atreure a Clients dissenyant estratègies comercials per a la captació de grans comptes B2BBuscar, recuperar i ajudar als clientsGestionar totes les fases de la negociació i de la comunicacióVendre els diferents productes des d’un punt de vista tècnicResoldre dubtes o problemesAportar feedback: comunicar els progressos al departament corresponentAconseguir els objectius establertsConèixer i reportar la realitat del mercat, detectant necessitats i oportunitatsDesenvolupar els projectes de millores a implementarBuscar l'optimització contínua de processos juntament amb el responsable d'operacionsQuè s’ofereix?Projecte estable i amb bon ambient laboralJornada flexibleFormar part d’una empresa en plena expansió amb possibilitats reals de creixementFormació continuada a càrrec de l'empresaSou base més incentius per venda Requisitos mínimos Quin perfil professional busquem?Per a tenir èxit en aquest rol, la persona que s'incorpori haurà de complir amb els següents requisits:Experiència mínima de 5-7 anys realitzant tasques similarsCicle Formatiu grau superior o batxilleratCapacitat d’organització, planificació, anàlisis, raonament i amb iniciativa comercialPersona orientada al clientHabilitats comunicatives i de negociacióValorable experiència en el sector Contrato: Indefinido Educación mínima: Ciclo Formativo de Grado Superior Nivel profesional: Empleado
COMERCIAL
EUROFIRMS GROUP, Porqueres, Girona
Eurofirms selecciona un/a Comercial para empresa familiar que cocinan de manera tradicional, sin colorantes ni conservantes, ultracongelante el producto acabado de cocinar para mantener todas las propiedades organolépticas y nutritivas.Ahora, con más de 40 años de recorrido, cuentan con certificaciones que avalan su trabajo y con un gran equipo para poder afrontar cualquier reto.Sus instalaciones son propias y muy comunicadas.Capacidad de reacción y flexibilidad son el que los ha permitido trabajar para clientes de referencia en el sector y llegar a nuevos mercados.La persona seleccionada desarrollará las siguientes funciones.Mantenimiento y ampliación de la cartera de clientes/as.Negociación de precios, promociones, rapels, etc.Visitas a clientes nacionales y/o internacionales.Tareas administrativas relacionadas (desde preparación de ofertas, entrar pedidos, hacer seguimientos plazos de entrega, etc.).Entre otras tareas propias del puesto de trabajo.
COMERCIAL
EUROFIRMS GROUP, Les Preses, Girona
Empresa del sector alimentación busca un/a asistente/a para trabajar en Les Preses y realizar las tareas siguientes.Ayudar a los comerciales diariamente a tomar decisiones en determinados casos y saber administrarlos.Informar a los clientes sobre los productos, tarifas, modalidades de pedidos, etc.Seguimiento administrativo de la actividad comercial.Elaborar estadísticas de volumen de negocio y otros datos de seguimiento de la actividad de ventas de producto, clientes etc.Apoyar al director técnico comercial (presentaciones del producto a clientes y degustación de estos).Ayudar en la preparación de presupuestos.Organizar reuniones comerciales periódicas, reuniones de I D y asistencia en la organización y planificación de estas reuniones, etc.
COMERCIAL D'ALIMENTACIÓ
CONSORCI GIRONA, S.L., Fornells de la Selva, Girona
Anar a visitar el clients, per oferir nous productes i fer el seguiment dels que ja ens compra. Obrir clients nous. En general donar una atenció personalitzada als clients i obrir-ne de nous. Experiència 15 anys. Es imprescindible haver estat treballant de per la província de Girona, en el sector de alimentació i especialment en productes de xarcuteria, cuinats, etc. Permisos de conduir: b. català (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat), espanyol (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)
COMERCIAL INTERNO DE PRODUCTOS DE GAMA ALTA (CON IDIOMAS)
Mystery Project, Girona
¿Te gustaría formar parte del equipo de ventas y atención al cliente de una empresa de productos y servicios de gama alta y alto valor añadido?Nuestro cliente necesita reforzar el equipo de ventas con un/a comercial inside sales (no de visitas fuera)Tus fucniones serán atender a los leads que te derive tu superior, gestionándolos directamente en las instalaciones de la empresa, mediante teléfono, mail, ..., para conseguir el cierre de la venta, haciendo el seguimiento oportuno.Te ofrecemos la oportunidad de trabajar en una de las empresas más fuertes de su sector, con un proceso de aprendizaje que hará que puedas desarrollarte de manera muy importante, tanto a nivel profesional como económico.
COMERCIAL DE BOTIGA
EUROFIRMS, Girona
- Venda de productes de telefonia mòbil.- Resolució d'incidèncias i assessorament a client/a.- Gestió de caixa.- Control de stock.- Gestió dels arxius. Experiència 6 mesos. Experiència prèvia com a comercial de telefonia o altres productes tecnològics.. Competències / coneixements: Nivell d'informàtica alt Disponibilitat per viatjar. català (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat), espanyol (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat), anglès (parlat b1 - llindar, escrit b1 - llindar), francès (parlat b1 - llindar, escrit b1 - llindar)
COMERCIAL CANAL HORECA - PROVINCIA GIRONA
Heading2Market, Girona
Captació de Clients per a diferents productes. Els clients son bars, restaurants, empreses, comerços.Funcions:- Comercialització de productes en establiments HORECA Experiència 12 mesos. Es requereix al menys un any d'experiencia en:- vendes Canal HORECA- vendes publicitat- vendes en venda directa. Competències / coneixements: Ambició (Nivell: ALT) : Compromís (Nivell: ALT) : Iniciativa (Nivell: ALT) : Capacitat de Comunicació (Nivell: ALT) Disponibilitat de vehicle: automòbil, Disponibilitat per viatjar, Permisos de conduir: b+e. espanyol (parlat superior, escrit superior), català (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)
COMERCIAL
EUROFIRMS GROUP, Fornells de la Selva, Girona
Seleccionamos un/a comercial para empresa del sector automoción ubicada a la zona de Girona.La persona seleccionada realizará las siguientes funciones.Venta de coches.Gestión administrativa derivada de la venta.Asesoramiento personalizado a los clientes.